Mathias Bakkegaard

IMG_1414.HEIC

Jeg har altid haft en enorm interesse og passion for kroppens opbygning og formåen, hvorfor jeg på nuværende tidspunkt er ved at færdiggøre min bachelor i Idræt og Sundhed.

 

Jeg har førhen været elitegymnast, hvorefter jeg begyndte på styrketræning med henblik på at optimere egen styrke og formåen.

 

For små 2,5 år siden faldt jeg over Crossfit. Jeg blev fanget af diversiteten i sporten og har elsket at dyrke det lige siden. Jeg har erfaring med flere konkurrencer indenfor sporten og har for øje at deltage til mange flere fremadrettet.

 

Ved at vælge mig som din personlige træner, allierer du dig med en person, som fokuserer på lige netop dine mål og ønsker - hvad end det omhandler hyggetræning og generel sundhed eller træning på konkurrenceplan og teknikoptimering.

 

Jeg har bred erfaring både qua min egen træningserfaring, men også fra mit arbejde med forskellige klienter indtil videre og nyder kun den forskellighed mit arbejde kan bidrage med.

 

Ved et eventuelt samarbejde vil jeg især fokusere på at give dig gode redskaber og værktøjer, du kan bruge fremadrettet. Om det så omhandler Crossfit, vægtløftning eller almindelig styrketræning. Jeg elsker at nørde ting, så har du specielle ønsker og mål, sætter jeg mig hellere end gerne ind i dem, så vi sammen kan nå dit mål!

 

Har du nogle spørgsmål eller måske lyst til en uforpligtende samtale, så tag endelig fat i mig!