Lasse Brauner

IMG_5032.JPG

Kontakt

Book en uforpligtende startsamtale af 15 minutters varighed, hvor vi gennemgår din mål, ønsker og eventuelle udfordringer.

Kontakt@vidar-crossfit.dk

Braunerlasse@hotmail.com

 

eller telefon: +4529800777

Har du et ønske om at blive stærkere og få flere kilo på stangen. Måske halter teknikken en smule i de enkelte løft. Er du ramt af tilbagevendende skader, som sætter en begrænsning for din evne til at præsterer, eller savner du bare at opleve positive resultater?
 

Så står jeg klar til at hjælpe dig med DIT specifikke mål.

Som din personlige træner, er mit udgangspunkt dig, dine ønsker, mål, forudsætninger og præferencer - uanset hvilket niveau du starter på. Alle mennesker er forskellige, og derfor lægger jeg vægt på, at vi sammen finder ud af, hvad den mest motiverende og effektive træning er for lige præcis dig.  

I et forløb med mig, vil du opleve at der bliver arbejdet individuelt og med fagligheden i højsædet. Jeg vil bruge mine kompetencer som fysioterapeut og igangværende videreuddannelse som idrætsfysioterapeut til at hjælpe dig. For mig er det vigtigt, at træning skal være sjovt og motiverende, imens vi sammen bevæger os hen imod dine mål.

 

Specialer

  • Olympisk vægtløftning

  • Fysioterapeutisk skadesforebyggelse og genoptræning af skader.

  • Styrketræning og muskelopbygning

  • Crossfit specifik træning.

 

Koncept og priser

Alle træningssessioner udbydes som klippekort ordninger.

Der kan tilkøbes i et interval: 1-10 individuelle sessioner

Lang session (varighed 55 minutter) 400 kr. pr. session

Kort session (varighed 25 minutter 200 kr. pr. session

Begrænset pladser.