KOM GODT I GANG MED CROSSFIT

Kære nye crossfitter 

Vi vil så gerne, at du får en god start hos os. Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt om det at træne i Vidar CrossFit. Der vil sikkert være nye udtryk, der kræver at blive gentaget, men vi vil forsøge at besvare de mest hyppige spørgsmål her:

Hvor meget skal Jeg træne?

Det er meget individuelt, hvilken form man er i, når man starter til CrossFit. Vi anbefaler at starte ud med at træne 2-3 gange om ugen, så du og din krop kan vænne sig til den nye træningsform.

Hvilken slags tøj skal jeg have på?

Vælg noget træningstøj du føler dig godt tilpas i, og som du nemt kan bevæge dig rundt i. Vi har ikke nogle krav til noget bestemt tøj. Du bør dog have nogle stabile - gerne flade - træningssko på, når du træner CrossFit.

Hvad hvis jeg ikke er i god nok form eller stærk nok, til at starte til Crossfit?

Alle er gode nok til at starte til CrossFit. Vi rummer alle niveauer. Så uanset om det er din første gang i et træningscenter eller om du har meget erfaring indenfor træning, er du mere end velkommen.

Gode råd

  • Drik godt med vand – det kan blive hårdt, og du kommer til at svede! Drik godt med vand inden og efter træning.


  • Find evt. en træningsmakker - det er ofte nemmere at tage afsted og komme godt igang med træningen når man er to.  Du kan evt. finde din nye træningsmakker ved at skrive inde i vores Facebook-gruppe "Vidar CrossFit Medlemsgruppe".



  • Sæt et mål for din træning. Uanset om du ønsker at komme i dit livs form, tabe dig, blive muskuløs eller konkurrere, er det motiverende at have et konkret mål for træningen.

Vidar-Crossfit-redesign.png