HOLDPLAN

Vi har 36 hold om ugen, og mulighed for at træne selv til Open Gym fra kl. 05-22 hver dag.

Husk holdbooking via Sport Solutions appen.

Skærmbillede 2022-04-03 kl. 19.22.19.png

HOLDBESKRIVELSER

open gym

Open Gym er til dem, der ønsker at træne selvstændigt. Vi har et stort udvalgt af udstyr til rådighed, som du kan benytte, bl.a. vægtstænger og -skiver, kettlebells, dumbells, squatstativer, bænke og diverse maskiner.

WOD

WOD står for ”Workout of the Day” og er aktuel for alle WODs den pågældende dag. Hver dag sammensættes en ny WOD.

Alle kan deltage på WOD-holdene, og alle øvelser kan tilpasses og skaleres til den enkelte, så alle bliver udfordret på hver sit niveau. Alle øvelser vil blive forklaret og gennemgået af vores kompetente instruktører.

TEAMWOD

På TeamWOD er man sammen to og to om at gennemføre en workout. På dette hold deler man både “arbejdsbyrden” og glæden ved at udføre en træning med en makker. For at deltage på TeamWOD skal man ikke nødvendigvis have aftalt hvem man træner sammen med. Man tilmelder sig blot og skal vi nok finde en makker til dig hvis ikke du har en.

CARDIO WOD

Cardio WOD er et hold der vil udfordre både udholdenhed og kondition. Her vil udstyr som vores Concept2 maskiner og andre konditionselementer komme i spil. Hele kroppen bliver trænet hver gang og timerne vil bære præg af variation, masser af energi og højt tempo fra start til slut. Holdet er for alle niveauer og aldersgrupper, og alle øvelser kan tilpasses til dit niveau.

GYMNASTICS

Gymnastics WOD vil være en kombination af gymnastik og bevægelse. På holdet vil vi træne mange af de gymnastiske elementer som CrossFit træningen indeholder, hvilket især vil være øvelser i baren, på gulvet og i ringene.

Øvelserne vil blive brudt ned i små elementer og uanset dine mål og færdigheder vil der være fokus på at forbedre dine færdigheder på en sikker og effektiv måde.

GYMNASTICS +

Gymnastic + er for dig som har styr på basale Gymnastic øvelser og ønsker at forbedre de lidt sværere gymnastiske bevægelser. Her går vi i dybden med øvelser som Muscle Ups, Hand Stand Walk, Pistols og andre af de lidt mere avanceret gymnastiske bevægelser.

Team COMP WOD (Competition WOD)

Competition WOD er et hold som forbereder dig til at kunne deltage i konkurrencer. Her er man sammen to og to om at gennemføre flere WODs på samme hold med afsæt i, hvad man kan møde ude til de mange forskellige konkurrencer.

På holdet vil der være øvelser, som varierer fra simpel til svær/avanceret og fra let til tung. Derfor er det en god idé, at man lige har fået de mest basale CrossFit-øvelser ind under huden, inden man hopper med på dette hold. Når det så er sagt, så er holdet for alle niveauer. Her får man et indblik i hvordan CrossFit fungerer som sport.

WOD/BB

På vores BB Hold arbejder vi med klassiske styrketræningsøvelser. Her vil fokus ikke være på at få pulsen i vejret. Øvelser såsom bænkpres, pull-ups, dips m.m vil man b.la kunne møde på dette hold.

VÆGTLØFTNING (VL)

Vægtløftningsholdet tager udgangspunkt i de klassiske bevægelser og løft inden for vægtløftning. Her vil vi arbejde på din tekniske formåen, din bevægelse i løftene og de små detaljer, som kan hjælpe dig med at forbedre dine evner indenfor vægtløftning.

REHAB

REHAB er et nyt hold til dig, som gerne vil forebygge eventuelle skader, lave stabiliserende styrketræning eller dig, der allerede har små eller større skader/problemer. Holdet er sat op som en workshop, hvor vi arbejder med forskellige fokuspunkter fra gang til gang, fx: skulder, knæ, ryg og generel bevægelighed. Workshoppen varetages af fysioterapeuter og er for alle, uanset niveau.

Vidar-Crossfit-redesign.png