Heidi Kerstein

Gymnastics 1:1 og Small Group Træning

Heidi2.jpeg

Kontakt ved booking og spørgsmål:

Heidikerstein@hotmail.com

Antal personer: 1:1 eller Small Group træning (max 4 personer)

 

Pris: 450 kr/time

Ønsker du hjælp til at forbedre dig inden for CrossFit gymnastics-øvelser (toes-to-bar, butterflies, pistol squats, handstand push ups osv.) og/eller andre CrossFit specifikke øvelser (Hvordan bliver man bedre til box jumps eller mest effektiv med en kettlebell osv.)? Det kan både være fordi, du til daglig gerne vil være i stand til at lave øvelserne, der står på tavlen til dagens wod uden at skulle skalere - eller fordi du gerne vil stille op til konkurrencer, og derfor gerne vil forbedre dine skills, herunder blive hurtigere og mere effektiv til øvelser, du allerede kan.

 

Det kan være en stor hjælp, når du afsætter tid til at arbejde på en specifik øvelse sammen med en træner. 

 

Med personlig træning enten 1:1 eller i en gruppe på op til 4 personer, hjælper jeg dig/jer til at lære øvelserne hurtigere. Jeg har trænet CrossFit siden 2012 og har både CrossFit L-1 og CrossFit Gymnastics certifikat. Jeg har desuden deltaget i en lang række af konkurrencer, der har givet mig indsigt i, hvordan du kan blive bedre og mere effektiv i diverse crossfit-øvelser. Derudover underviser jeg ugentligt på bl.a. CrossFit Gymnastics-hold. Både undervisning af andre og min egen udvikling har givet mig god indsigt i og forståelse for, hvordan du kan lære de forskellige crossfit øvelser. Og så brænder jeg bare for at lære fra mig, så du kan få dét ud af din træning, som du drømmer om.

 

Vi kan træne 1:1 eller i en gruppe på max 4 personer, som alle arbejder med den samme øvelse. Når man er flere, er der også god mulighed for at lære af hinanden og efterfølgende øve videre sammen.


Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig med præcis det, du gerne vil blive bedre til, eller er du bare nysgerrig og vil gerne have min vurdering af, om der er noget, vi kan arbejde med, så tag kontakt til mig på heidikerstein@hotmail.com eller skriv til mig på Messenger og aftal en uforpligtende samtale :-)